Jag är tillbaka efter ett halv år nu!

Jag är nu tillbaka, lämnade banda där i sticket med bloggen bara sådär!
Men nu, nu blev jag sugen på att skriva här, trycker min tass och lämnar spår..

Oj, det har hänt mycket nu det har ju blivit jul och allting!
Imorgon är det jul kalendern.

jag kommer inte på något bra att skriva om.
Jag har börjat St Martins Gymnasium i Sundbyberg inrikting Möbelsnickeri ! :)
Jahopp haha jag lyssnar på en goding ifrån Makkan tiden,

Jag vill inte vara kvar här - Emilush & Caustic.

Men men, jag kanske skriver om jag hittar ord!

/ MIIIIIX!

Let's rock n roll all night and party every day!

Igår var jag, Emilia, Alle och Mikkis hemma hos en kille som hette Niklas. Han var väldigt trevlig och snäll. Förövrigt var hela festen rolig och full med skojjiga människor. En lyckad fredag helt enkelt!

En sak som stör mig är att jag alltid har huvudvärk på fredagar. Jag tog tre alvedon igår och drack säkert 3 liter vatten men ingenting hjälpte. Försöker alltid att inte tänka på det men det går fan inte. Hatar att ha ont i huvet!

Idag ska jag dansa sen ikväll har jag lite olika alternativ, ska välja ett av dem, får se vad det blir.

Cya later. / Sandra

Men även en sann dröm måste någongång finna sitt slut

Snart ska jag ta tåget in till stan och kolla runt på kulturhuset,  gå på arkikekturmuséet(stavning?) och få en guidetur genom gamla stan. Igentligen hade jag behövt åka en omväg till skolan innan och hämta min smörgås som mattanterna har gjort men Matilda är snäll och hämtar den åt mig så jag slipper. Väldigt snällt av henne.

Jag sitter och lyssnar på en massa 80-talsschlagers. Det är så mysigt för dom påminner mig verkligen om sommarn. Hatar det här jävla vädret som är nu. Usch, fy och blä för slask!

Jag älskar hur Christer Sandelin sjunger i Dover Calais. Han liksom gliiider på R:en. Det låter så coolt :D

Nu ska jag packa ihop mina grejer och dra mot tåget. Ciao!

You can't hurry love

Jag har varit lite dålig på att blogga de sista dagarna men jag har inte haft så mycket att skriva om.
Idag hade jag utvecklingssamtal. Det gick jättebra. Har VG+ i Ljud så både jag och mina föräldrar är jätte stolta över mig.

Sitter och lyssnar på typ världens skönaste gitarrsolo som Mijuu har tipsat mig om.
Six-All that remains
Lyssna, riktigt bra!

Vad händer i helgen? :)

XOXO Sandra ^^

I just wanna die in your arms tonight

Idag har jag varit jätteduktig. Jag har nämligen städat mitt rum, vilket var en väldigt jobbig precess. Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig dammsugit under min säng sen jag möblerade om och det var för ca 3 år sedan så när jag lyfte på lådan som jag har under sängen skrek jag som fan, det låg spindlar och dammråttor och massa annat skit där, så jävla äckligt!
Ett tips: Städa ofta under sängen!

Måste även nämna att jag har klippt mig :) Inte sån väldigt stor skillnad men det är skönt att få bort lite av det slitna. Nu är det bara en klippning kvar och sen är blonderingen borta.

Kom på att6 jag har sovmorgon i morgon för att jag ska på studiebesök på DN/Expressen. Det ska bli kul för jag har hört att man får gratissaker där och allt som är gratis går hem hos mig ;P
Efter studiebesöket ska jag till pappas jobb och göra ett reportage om "Hundar på jobbet". Haha jag kom inte på något annat så jag får göra så gott jag kan :)

Ska också tillägga att min helg har varit grymt kul!
Puss Sandra

He's my friend and a whole lot more

Idag är jag ledig, det är jätteskönt! Nästan som en långhelg kan man säga.
Just nu sitter jag och kollar runt på Youtube, där jag blandannat hittade lite sköna Pistvakt-klipp.
Så jävla klockrent :D

Jag har pluggat lite idag :) har gjort två femtedelar av hela läxan så jag har bara lite mer än hälften kvar. Någon som vet vad Chiffonier betyder?

Kanske uppdaterar igen lite senare , puss / Sass

Alla pratar om kärlek, mys och gos och tjafs

Mamma ligger och kollar på Vänner just nu och därför kom jag att tänka på min vän Laura som ALLTID ska lägga till den där lilla klappen till signaturlåten. Haha hon är en rolig kvinna!
När vi ändå talar om Laura så kan jag ju tillägga att hon har världens skönaste farfar. Gissa vad hans favoritprogram är? Sex and the city. Han säger tydligen att det är den bästa skiten han har sett. Haha GO FRANKIE! ;D

Idag började jag klockan 13.40, väldigt skönt!
På gympan körde vi boxning. Det var faktiskt roligt men jävligt jobbigt men som tur är gillar jag lite utmaning. Som jag skrev i min stipendieansökan så ser jag ju varje motgång som en utamaning, haha.


Mikaela Bettzy Nilsson är skum, hon håller på att ställa massa wierda frågor till mig. Nu säger hon att hon är en "Könsordsdiva". Vettefan vad det är för något men när det gäller henne är ingenting omöjligt så hon kan ju lika gärna vara det (;

None

Bjuder på en bild på kära Ballecrew <3
Pusspuss / SaNdRa^,

She works hard for the money!

Den här dagen har varit jättebra. Första lektionen var lite seg, vi kollade på ett discovery-program om TV-spelens historia. Andra lektionen var bäst. Vi hade utvärdering på det senaste projektet skolresan och bara för att min grupp har jobbat så bra så ska vi få åka på riktigt till London :D fett kul!

Klockan kvart i elva gick jag från skolan för jag skulle till tandläkarn. Det började med att jag missade tåget men typ en sekund, det åkte framför ögonen på mig.. Sen gick jag vilse på Stureplan och kom försent till Tandläkaren. Sen skulle jag till Sumpan och hälsa på Mix men jag missade tåget IGEN! HAde verkligen otur med tåg idag..

Jag kom hem från Huddinge hallen för en stund sen. Jag, Mikis och Mix har varit där sen klockan 5 och tränat, det känns verkligen jätteskönt.

Snart ska jag snacka med mormor, ska fråga henne om jag får sova där imorgon för jag är ledig på fredag.

Nu ska jag ha lite mys, puss puss / sass

Puma på Gladö

Just nu sitter jag i skolan och har journalistik och eftersom jag redan skriver så mycket så tänkte jag att det inte skulle skada att blogga lite eftersom det inte händer så ofta i vanliga fall.

Jag skrev nyss ett reportage om en katt som sprungit upp i ett träd och inte kunde komma ner. Har en känsla av att det blev skitdåligt, men vad fan, det gick inte att få det så mycket bättre. Jag döpte katten till Puma efter Emelies lilla sötnos :)
Idag ska jag shoppa med Mikis och Jens. Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa men lite linnen och tjocktröjor/koftor ska jag ha iallafall. Man måste ju ha sånt nu när det är så jävla kallt ute. Jag skulle behöva ett nytt puder också. Mikis får som uppdrag att tipsa mig om nåt bra.

Igår fick vi platser på dansen. Jag blev inte så nöjd. Blir lite irriterad på min danslärare för jag vet inte hur hon tänker ibland när hon placerar. Aja, jag kan ju inte göra så mycket åt det så jag ska inte klaga. Nu måste jag jobba.
Puss/ sas

I love you, you love me!

Idag har jag haft journalistik. Det är jätteroligt för jag gillar att skriva. När jag kom hem kollade jag på Andra Avenyn. Shit vad spännande det var. Längtar verkligen till nästa veckas avsnitt.

Imorgon ska jag shoppa med Mix, Mikis och kanske Jens. Det ska bli roligt för jag har verkligen inte shoppat på jättelänge. Måste ju inhandla mina första kläder som 16-åring.
Sitter på Skype just nu och Cribbz skickade en jättebra låt som Meke sjunger. Haha! Idol nästa på honom säger jag bara.

Mikaela tycker att jag ska skriva att Laura inte kan måla naglarna och att hon äntligen har blivit klar med sina pallar, grattis!

Snart ska jag till dansen. Puss puss / sas

Needle in my eye

Nu när jag har nytt tangentbord(Det förra hällde jag Oboy på) så tänkte jag göra ett nytt bloggförsök. Fast jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag tänker inte skriva om mitt liv, det är alldeles för tråkigt.
Ni kan få veta vad jag tycker är bra respektive dåligt :D

+
- Att jag är 16=övningsköra+gymma på Huddinge
- Crashdïet
- Om drygt en månad(18/12) får jag jullov.
- Att jag har jättesnälla klasskompisar
- Skolan är rolig
- Jag fick farmors snabbmackisar idag*wonderful*!
- Journalistik

-
- Hästbilder på Bilddagboken
- Att datorn tar över det sociala livet
- Höstdepprisioner
- Att mamma och syrran är i Madrid just nu men inte jag..
- Folk som har roligt på andras bekostnad
- Heartbreaks..

Sådär ja. Nu ropar Figo på mig, bäst att gå ut med honom.
Puss / Sass


SANDRAAEW(SILVER-VIP)-TJEJ, 16 ÅR, HUDDINGE

Idag fyller jag 16 år :)


fsdfgsffsd

Best of both worlds

Sitter och lyssnar på Hannah Montana, förstår nu varför alla barn älskar henne :D
Idag är det dagen D, dagen jag har längtat efter hela veckan av ett antal anledningar. Mina classmates vet gott och väl en av anledningarna.
Har städat huset hela morgonen*duktig Sandra* tihi.

Aj, jag börjar få kramp i armen av att skriva men jag kanske uppdaterar senare, vem vet ;)

Puss / Sas

Snart är det lördag igen!

Idag har jag åkt skridskor. Det gick åt helvete, men kul var det bortsett från alla gånger Mathias skrämde skiten ur mig -.- Skräm aldrig någon som står på ett par skridskor säger jag bara.

Förövrigt tycker jag att skolan går bra. Ligger på VG i engelska vilket jag inte trodde att jag skulle göra så jag blev jätteglad.
Är klar med min stipendieansökan nu också, det är jätteskönt. Nu slipper jag gå runt och känna mig dum över att jag inte har gjort den för det har jag.

Min hund är rastlös.. Ska leka lite med honom!
pariiiis
Puss/ Sandra

You are what I've been looking for<3

Fick lust att blogga lite.
Mina dagar går som en bergochdalbana, det är jobbigt. Dom bra stunderna känns verkligen ända in i hjärtat och gör mig riktigt riktigt lycklig medans jag känner mig som emosandra på dom dåliga stunderna :(
Städade rummet idag, eller.. Jag gick med alla kläder till tvätten, sen orkade jag inte mer^^ ska ju snart få ett nytt rum ändå.

Jag känner mig verkligen lycklig nu, allt är som jag vill ha det bortsett från att jag knappt sover och mina dåliga matvanor. Men jag försöker tänka positivt.

Btw så har mitt höstlov varit underbart. Jag har knappt sovit, bara haft grymt kul.
Bjuder på en bild från Halloweenfesten hos Bragge i fredags, lyckad kväll!

tuuumbaaaa
Sandra

RSS 2.0